Friday, 1 May 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS JAN - APRIL 2015

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ

 بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم

Kawan-kawan !!

Pergi jalan mana tu ? Amboi sakan. Hahaha..

Selamat bercuti dan bergembira bersama keluarga. Hati-hati memandu. Enjoy your holidays.

Untuk kawan-kawan Geng Bulat yang diam kadang-kadang stalk aku tu, kamsahamnida chingu =)

Untuk silent readers pun aku nak wish thank you juga. The idea of uols sudi klik link untuk menjenguk blog aku yang tak seberapa ni pun dah memadai. Thanks a lot people.

Walaupun aku tak senaraikan semua orang yang pernah tinggal jejak di blog ni, definitely aku tak mampu nak senaraikan tapi uols harus tahu bahawa aku sangat-sangat menghargai masa yang uols sedia luangkan membaca coretan aku.

I am nothing without all of you. 

Kali ni aku just nak buat simple entry untuk acknowledge jasa baik kawan-kawan yang tak pernah jemu singgah blog aku dari January 2015 hinggalah April 2015. 



Thank you guys. Tak pernah lupa nak singgah memeriahkan blog sendu ni. Sedia membaca bebelan yang entah apa-apa. Always rajin tinggalkan komen dan kongsi macam-macam cerita. I appreciate it a lot. Memang you guys are the best.

JADI !!

In return, aku ada sedikit token untuk uols semua. Nothing much. Just a mini appreciation.

Jadi untuk | Cik Ash | Kak Wana | Suida | Cik Mimie | Kak Sal | sila tinggalkan alamat uols di ruangan komen. Jangan risau aku tak akan publish to public.

Yang lain tak perlu tinggalkan alamat okay ? 

Duduk diam-diam tunggu abang posmen sampai.

Itu saja !! Haaa.. yang lain jangan merajuk. Jangan sentap. Aku tak reti pujuk.

Aku ada hadiah juga untuk uols yang lain.

Mohon excited sebab I am about to send out my present untuk semua. Hadiah secara pukal.

Taraaa..


Terimalah virtual hug super ikhlas dari lubuk hati aku. Cepat sambut nanti hug terbang pi peluk orang lain. Hihihi.. Thank you so much penyeri-penyeri blog SITI YANG MENAIP.

Yes. You.

130 comments:

  1. Replies
    1. neeey hehehe.. itew kasi token simple saja..
      harap semua suka =D

      Delete
    2. Cehhhh! Dia orang pertama dapat....

      Delete
    3. hehehe komen pukal empat bulan.. Kak JM still win =P

      Delete
    4. tapi org tu dah dapat Teh Lipton!

      Delete
    5. amboi mana mai lipton ? teh lipton kat supermarket jaaaaa ada hahaha..

      Delete
    6. Orang tu dapat flavor Stobeyiiiiii kaler FINK!

      Delete
    7. kaler biyuuuu xderla.. nnt trbagi ice ice baby kang..

      Delete
    8. apa la yang sis JM kata tu...yang paham nida kat belakang tu ja...

      Delete
    9. itu lah ArZ..nak tahu perlu travel ke Koya setiap tahun :-)

      Delete
    10. skali Arz p terus jatuh cinta ngab koya hehe.. jadila cem Akak JM.. tiap2 tahun nak p.. hehe..

      Delete
  2. tahniah buat semua pemenang :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah tahniah =) lepaih ni nama Kak Yan pulak naik weeee..

      Delete
  3. tahniah pd yg rajin 2.. hehehe singgah sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe diorang ni semua memang rajin2 belaka..

      Delete
  4. Wah, CT nak bagi token la..hehe.. terima kasih CT :)

    ReplyDelete
  5. assalam ct..

    maaf kak wana baru ada kesempatan nak singgah sini..wah, nama akak pun naik tu..bestnya!!! tq dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Kak Wana.. CT pun belum berkesempatan nak jenguk kawan-kawan..
      nanti CT kesana pulaaa ya..

      Delete
  6. nak peluk ct jugakk!!! cayang ct ketat2 tau..muahhh..muahh..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. miahahaha mari mari kita berpelukan =D weee..

      Delete
  7. tahniah buat semua pengebom ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memang kaki bom semuanya..

      Delete
    2. pengebom berani mati semua ni..huhu

      Delete
    3. memang.. diorang nye weapon memang dasat..

      Delete
    4. risau juga nak mai blog ni. ramai pakar bom

      Delete
    5. nasib kena bom nih tak mati.. hehehe..

      Delete
    6. hehehe ni bom maya je Kak Eyda.. kalo real bekecai laaa =P

      Delete
  8. tahniah jugak ya walaupun kaknoor jarang jarang berkesempatan kesini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak apa Kak Noor.. semua orang tetap dihatiku =)

      Delete
  9. eh, ada jugak ke CT.. CT, apa susah2 nak pos, jum arr jumpa lepak makan ke..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ada ada.. token sikit ja... hehe.. a ahla.. dekat da bukit mertajam tu.
      Suida nak belanja ke ?

      Delete
    2. CT TERpublish alamat Suida ke...sis JM dah copy :-)

      Delete
    3. aaa ah alamak.. Suida jangan marah. CT tak prasan semalam CT publish semua je trus.. bru delete miahahah..

      Delete
    4. Amboi sekali lepakkk ajak makan terus! Ha Ha Ha... Pekena nasi kandaq kari nindiaaaaaa laaaa! Perghhhhh!

      Delete
    5. Cemana boleh terpublishhhh nihhh?? Kah kah Kah....

      Delete
    6. biasalah.. laju bebenar approve miahahaha...

      Delete
  10. bestttttttnya yg dtp hadiah 2... hehehehe tahniah!!!!

    p/s: thanks SitiYM sebab follow blog buruk kite.. kita dtg follow balik! hug jgk! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe hadiah simple saja.. mana yang mampu =D as menghargai masa diorang spent datang jenguk rumah CT..

      hehehe..

      Delete
  11. SS dah dapat!... Yeahhhh! Kumapta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari Utara ke Selatan...orang selatan dapat dulu..yang berada di tengah...lagi sebulan lah nampak nya huhuhu

      Delete
    2. amboi.. orang tak post lagi dah dapat =P
      ituuuuu bukan hadiah top commentator.. tu sajaaaaa je tanda sayang gitu.. miahahaha..

      Delete
    3. untung lah SS....ada org sayang ngeh ngeh ngeh

      Delete
    4. rerupis ni nak kena babap ni.. sila salahkan posmen putrajaya k lembab =P

      Delete
    5. CT...i lap uuuuuuuuuuu dgr tak dgr tak..sorry tak leh reply msg..TAB dari semalam charge batery tak masuk sob sob sob..bateri kong agaknya

      Delete
    6. kalau lah leh cucuk ke bateri kereta

      Delete
    7. hahaha cucuk kat beteri kete =D adooooiyai.. kang ada yang tolak kete sampai opis..
      jenuh.. hihi maluuuu tite cemni.. CT dak post lagi hadiah top commentators.. ada yang tak kasi alamat lagi..

      yang tu.. hehehe.. tanda kasih sayang extra..

      Delete
    8. Apa yang mustahilnya cucuk pakai bateri kereta??????? Cucuk je laa kat tempat smoking yang dalam keta tu... SS selalu charge gadget dalam kereta!

      Delete
    9. kat tempat rokok tu yeee.. tp tmpat beteri bleh ke..

      Delete
    10. Apa jadahnya gi tempat bateri keta plakkkk???? Kah Kah Kah... Sape ngajor nih???? Ha Ha Ha...

      Delete
    11. hahaha Kak JM laaaa cakap nak cocok kat beteri.. hahaahha..

      Delete
    12. awat saya orang utara tak dapat pun....

      Delete
    13. hehehe.. kenalah jadi top commentator dulu =P

      Delete
  12. Salam. Hee tahniah untuk semua kawan-kawan. yg jauh kita dekatkan, yg dekat kita rapat rapatkan., kannns ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak sorang je tak leh rapat-rapat....bahaya....

      Delete
    2. Wak berpantun kat sini pulaaaak lah.. hahaha jangan rapat weh.. Wak lah paling bahaya kekeke..

      Delete
    3. Wak nk rapat ngan JM x pe..jgn rapat ngan CT, beliau masih muda remaja..masih mentah ahahaha

      Delete
    4. miahahaha.. yeah !! iols ada kakak kakak dihadapanku.. yeaah !!
      nampak tuuuu Wak !! nampak tu...

      Delete
    5. iyela JM tu ajak ngeteh pon takut terangsang., huhu2

      Delete
    6. SS bukan tak mo rapat dengan Wakkk... Takut bini Wakkk pepah pakai raket lalat je... Keh Keh Keh...

      Delete
    7. apeeeeekah sembangan korang ni ? CT baru 15 tahun tak mengerti semuanya..

      Delete
    8. hahahaha tumpang gelak jela taktau nak menyelit kot mana dah

      Delete
    9. Tu dah menyelit dah tu! :)

      Delete
    10. hehehe kan.. boleh tu kira mencelah gak tu =D

      Delete
  13. emm..ramai kaki travel sini eh, ramai jgk yg pcl kenal ..all the best semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe CT ni konon nak jadi blogger traveller tapi travelnya sayup2.. hahaha..

      Delete
    2. CT kadang2 pun baca gak blog PCL tapi silent reader.. malu nak komen..
      siapalah daku wakakaka..

      Delete
  14. Tahniah kepada yang menang : )
    Lama tak jenguk ke sini... kesibukan jer hihiiii


    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak !! bangun bangun.. menang apa ni ? hahahaha..

      Delete
    2. yang dapat token tuu hihiiii

      Delete
    3. hahaha.. wooo.. baru ceq faham..
      sebab ceq tak buat contest tetiba menang hehehe..
      ingat akak mamai =P

      Delete
  15. Assalam siti,
    nama iols takdak dalam senarai sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam senarai kekasih haaati =D

      Delete
    2. hehehe dun worry.. semua dapat kasih sayang sama rata..

      Delete
  16. Replies
    1. hehehe bila dapat tengok nama Anies pulak ni ?

      Delete
    2. terima kasih.... uhuk uhuk

      Delete
    3. Arz sejak dua menjak ni masuk carta.. baguih baguih =D

      Delete
  17. Replies
    1. thank you Kak Fuza.. nanti CT singgah yaa.. kesibukan melanda..

      Delete
    2. saya taknak singgah ka ct

      Delete
    3. sabaq laaaa abam oooi.. baru ada masa nak reply komen ni =P

      Delete
  18. omomo, depa semua yg kat atas tu mmg rajin sngguh mngomen..haha! thniah semua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe betul tu.. Timm pun tahu sngt kan..

      Delete
  19. kalau dalam bola sepak, kedudukan akak ni dah kira 'relegation zone'..kalau tak usaha naikkan ranking mau tersingkir nih..hehe.Thanks Siti, tak sangka I olls tersenarai.nasib baik tak kena blacklist pas insiden tersalah nama tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Kak Sal memang always menyelit kat bawah tu.. sendu2 tapi still masuk carta hehe..
      jangan tersingkir tau.. iols majuk ti..

      Delete
    2. nak cuba potong sal bulan ni

      Delete
    3. Makanya Sal kena kuatkan stamina heheheh

      Delete
    4. Kak Sal !!! sila bangkit hahaha.. yes kuatkan stamina =D

      Delete
  20. wahh tak cukup BOM nih.. nama tak kelihatan di sini.. apapun tahniah kepada semua pengeBOM yang berjaya tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kena belajar buat bom dengan diorang ni semua =P

      Delete
    2. pengebom jenis apa ni...tak bagi can kat orang lain

      Delete
    3. tuh laa pasal, jenuh mengeBOM laa kalau macam nih..

      Delete
    4. kan.. diorang nye bom belajar dari Hitler ni.. anak didik Hitler =P

      Delete
  21. hairan betul hari hari like instagram dia...tapi nama tak naik plak kat sini :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terang2 like instagram,...cuba hari2 komen blog CT, barulah nama naik, aRz.
      Salah strategi tuh!

      Delete
    2. hehehe betul tuh kak Farrah.. kena komen banyak2 baru muncul nama sendiri..

      Delete
    3. haaaaa mohong !!! mana ada Arz hari2 like instagram itew..
      muncul sekali sekala jeee jugak kat instagram tu..

      Delete
  22. Replies
    1. Eh, boleh eh camni? CT!!!!!! Tengopk si Ekin ni!

      Delete
    2. Hahahahahaha..... larikkkkkk

      Delete
    3. hahaha tak dapek nak nolong la kalo cemni..
      Kak Ekin memang minat blog CT extra =P

      Delete
    4. Assalamulaikum hai cik ct hihihi minat sebab ada kaler pink

      Delete
  23. tahniah pada rakan2 yg tersenarai.....mostly yg tersenarai tu mmg suka terjah blog rakan2 lain...hahahahahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kaki tangan jari kaki kuku semua suka bom..
      semput kita nak kejar =D

      Delete
  24. tahniah kpd yg tersenarai di atas!
    boleh jalan2 kejap lagi. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila silaaa Lion.. tolong terjahkan diorang untuk CT ya..

      Delete
  25. ehhh masih ada nama saya walaupon dh lama xbertandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ini dari Jan-April la ZF.. dah awak sekali singgah seguni tinggal komen..
      tu yang still kekal dalam carta tu..

      Delete
  26. Replies
    1. hahaha rajin sungguh haih mai terjah =P

      Delete
  27. Hahahaha kita memang rajin

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeee uols semua memang rajin =D maceh maceh sudi singgah selalu..

      Delete
  28. salam jumaat, tahniah semuanya ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakcik Lalat jeee suka muncul skali skala..

      Delete
  29. tahniah, tahniah kepada mereka-mereka yang rajin ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun.. sangat rajin hehehe..
      tak tahu diorang ni pakai line tenet apa..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...