Friday, 1 May 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS APRIL '15

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS APRIL 2015


Holla May !! 

Definitely my favourite month throughout the year. Ihiks..

Rutin wajib setiap awal bulan adalah ? Yes. Pandai. Jom tepuk tangan ramai-ramai.

Haruslah up entri penghargaan untuk kaki-kaki komen di blog SITI YANG MENAIP yang tak seberapa ni. Siapa tu ? CT ? Tak kenal lah. Terkenal ke ? Blogger picisan ? You name it. 

Aku tak peduli. I am glad enough to have my own mini troop of people yang tak pernah berhenti meyokong aku dari pelbagai sudut. The least yang aku boleh buat adalah dengan up entri penghargaan buat mereka yang sudi menjenguk blog aku tanpa jemu.

If I were to list all of you memang tak mampu. Sampai bulan depan pun tak settle. Aku mampu highlight sepuluh orang kaki komen sepanjang April '15 saja.

But guys, do bear this in mind. Each and everyone of you ada tempat masing-masing dihati aku. 

Propa lebih CT ni. Macam muat nak sumbat semua dalam hati. 

Muaaat haih. Hatiku besar. Ada banyak ruang. Jangan risau.



This time around kita ada winner baru. 

Tahniah Kak Nam. *bunga-bunga api*

Winner lama pergi bercuti ke Korea. Baru balik. Tak sempat nak menjenguk rumah aku. Ramai peminat nak dilayan. Maklumlah sejak jadi rerupis artis memang tak menang tangan. Jangan marah. Gurau sekali sekala. Hihihi..

Jadi korang semua kalau rajin silalah terjah rumah-rumah mereka semua. Memang tak rugi. Korang hanya perlu ketuk sekali nanti semua ni datang serbu ketuk berkali-kali.

Haaa serious aku tak tipu. Memang itulah yang terjadi. Aku pun semput nak kejar.

Kalau tak pergi mana-mana cuti ni, silalah rajinkan diri terjah rumah-rumah mereka yang sentiasa sedia menerima tetamu. 


Terima kasih semua yang sentiasa memeriahkan blog aku tanpa jemu. Uols reason utama aku masih kekal berblogging.

Yes. You.

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

184 comments:

  1. Baca juga blog kebanyakan orang yang tersenarai dekat atas tu :D

    Tahniah semua ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe best kan diorang ni ? thank you untuk Farah juga.. selalu singgah =)

      Delete
  2. Cuti cuti cenggini Cik Anis follow ngan BW ler hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe rajin Cik Anis blogwalking.. terjah diorang2 ni semua yaaa jangan lupa =)
      selamat bercuti..

      Delete
  3. lol. kite xjadi tangan rajin lagi.. busy keje..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak apa.. ada tempat juga dihati ni =D

      Delete
  4. Ala 2 lagi nk pintas kak nam tak sempat mlm awl dah tido huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. miahahaha.. jom jadi burung antoo memalam berjaga..

      Delete
    2. namfaknya Ekin lefas ni tido lambat..rebut tahta temfat fertama :-)

      Delete
    3. akak.. hahahah.. memang nak jadi pelat f ke ? hahaha..

      Delete
    4. alamak...keyboard masih rosak..connect ngan external keyboard tafi terbiasa dgn huruf F sudah ehehehe

      Delete
    5. hehehe nasib baik masih difahami..
      kalo dak jadi bahasa elien..

      Delete
    6. Yer la start tido lmbt ni masa duk mengebom blog

      Delete
    7. Lain kali jangan tido awal... Rugi tido awal... Nak2 malam jumaat... Setan banyak! Kena tido lambat skit... Ha Ha Ha....

      Delete
    8. hahaha.. malam jumaaat ye SS.. amboi dia..

      nak blogwalking xde masa lagi.. nanti CT bom.. dapat layan komen uols semua je dulu..

      Delete
    9. Malam jumaat pun.kita tido awal esk abe kijo hahahaha...

      Delete
    10. Ct ada terima email.kak ekin tak

      Delete
    11. amboooi Kak Ekin.. hakhak.. email ? huhu x ada pun..

      Delete
    12. itu lah ArZ..lama sgt x ziarah kawan2

      Delete
    13. Ok2 xpo salah tnya org hahahaga

      Delete
    14. aahaha kan si Arz ni memang.. datang jenguk sekali sekala.. tu la jadinya..

      loorh Kak Ekin.. drama sangat tau =P

      Delete
    15. Arz dia datang tak baca blog... Dia datang bom je.. he he he...

      Delete
    16. hehehe.. betul tu SS.. kadang2 baca komen Arz dok gelak2 je..

      Delete
    17. Drama diiringi lagu layan

      Delete
    18. haaaa mana mai lagu Kak Ekin ?

      Delete
    19. lagu terukir dihati ini lalalsla

      Delete
    20. ehehe lagu apalah tu Kak Ekin ehehe..

      Delete
  5. asalamaualaikum ct.... :-)) rasa janggal kan..walaupun ss yang juara carta tapi dibayangi jm...sebab bila ingat ss mesti ingat jm..bila ingat jm mesti ingat ss...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe diorang tu pakej Kak Yan.. mana ada sorang.. situ ada sorang lagi =P

      Delete
    2. CT..itu namanya Rindu Bayangan bukan Gila Bayang hehehehe

      Delete
    3. Komen dari Kak Yan selalu WIN! He He He..

      Delete
    4. Rindu Bayangan ehhh Jay Emm? Cer nyanyi skit! Keh Keh Keh...

      Delete
    5. tak boleh nyanyi..suara sumbing pitching lari

      Delete
    6. aaaaik.. bukan rerupis vouge ka ? awat lari lak pitching ehehehe..

      Delete
    7. itu vouge tak de kaitan ngan sore cik CT wan kembang oi heheheheh

      Delete
    8. aaaaa kembang ? neeeehi neeehi kabi nehi...

      Delete
    9. Ptching lari nape tak kejar? Ha Ha Ha...

      Delete
    10. semput laaaa.. rerupis tak kejar.. org yg kejar dia..

      Delete
    11. Rerupis tak pe CT... Jangan kekapis.. Kah Kah Kah...

      Delete
    12. kekapis ? kuih karas campur kueh kepit ke ?

      Delete
  6. sis JM kasi chance kefada my sweetheart tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. suwwwit sangat ni =P

      Delete
    2. harap2 dia x baca komen nih

      Delete
    3. SS sibuk bercuti.. x datang jenguk rumah CT lagi miahahaha..

      Delete
    4. Walaupun keyboard Jay Emm bisul... SS tetap baca komen nih... He He He...

      Delete
    5. SS belum nak bercuti lg... Masih busy... Huaaaaaaaa...

      Delete
    6. argghhhh...jeles org tu nk jalang-jalang lagi..CT jom kita buat trip hehehe

      Delete
    7. miaaahahaha.. keyboard warrior Akak JM demam 'P' shiaaan..

      amboi SS nak pi jalan mana lak tu.. cubalah bawak berehat duduk rumah..

      miahahaha.. CT mampu trip pusing penang je..
      sampai orang jemu baca cerita penang CT ni haaaa..

      Delete
    8. Tu haaaa... Jay Emm dah offer tu jalan dgn dia...

      Delete
    9. hehehe SS tak meroyan ke kalo CT jalan ngan chenta hati SS ni ?
      wakakakaka..

      Delete
    10. Meroyan tu tak laa... Jeles skit je... Ha Ha Ha...

      Delete
    11. hahaha.. jangan lah jeles SS.. itew pi jalan je tak ngorat pun chenta hati SS tu..
      miahahahaa..

      Delete
    12. tengok kat komen macam rapat ja semua...apa kata pakat2 pi bercuti sama-sama baru sempoiiiii

      Delete
    13. tak boleh..takut nanti asyik 'bertelagah' je

      Delete
    14. hahaha kecoh sangat nanti.. bising sembang..
      havoc nanti orang lain marah hehehe..

      Delete
    15. kalu nak 'bertelagah'... Sorang atas... Sorang bawah... ehhh Jay Emm... ha ha ha...

      Delete
    16. aduuuuuuus hahaha.. pelik2 dah ni =O

      Delete
  7. alamat..jatuh ke tangga ke 6...tak boleh jadi nih keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah.. mari rebut kembali takhta muuu Akak JM hehehe..

      Delete
    2. alooooo.. jangan lah penat..

      Delete
    3. Penat katanya... Meh sini jari manis tu SS nak urut2 skit... He He He...

      Delete
    4. hihihihi...kalau di urut nanti hati berdebar2

      Delete
    5. paaaarah dah dedua ni.. sorang berdebar sorang merecik..
      CT nak gelak daaa ni weeh..

      Delete
    6. Merecik tu pada BIRU je... Keh KEh KEh... Jay Emm bukan faham pon kannnn CT? Kann Kannn... Kah Kah Kah...

      Delete
    7. CT laaaagi dak faham.. CT ni hati suci bersih.. miahahahaha..

      Delete
    8. Jm punya turbo dah pancit tu

      Delete
    9. sakan bercuti.. gitula jadinya Arz oooi hehehe..

      Delete
    10. Meh SS service.. He He He...

      Delete
    11. SS ni macam nak service menda lain jeeee =P

      Delete
  8. RERUPIS? ahahaha....dah jadi viral eh...kefemesan dia tu semakin merudum...zaman kegemilangan semakin malap ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. malap saaangat.. rerupis famous di Korea gitu =P kat Malaysia ni ada sorang je rerupis tau..
      soooooorang ja miahaha..

      Delete
    2. eleeeeeeh pepura tak tahu lak =P

      Delete
    3. Sape2? Sape???? Nak kepoh jugak! Ha Ha Ha..

      Delete
    4. mengaaaade dedua ni wakakaka.. nak babap ke nak cubit ?

      Delete
    5. dua2 tak nak...nak ciuomm..BOLEH? kat sini...kat sana kat sinun

      Delete
    6. hahaha tu simpan dulu.. kita da peluk2 en ritu =P
      SS jangan jeeeeeles miahaha..

      Delete
    7. Amboiiii.... Bila masa plak pelok2 nih?

      Delete
    8. haaaaa tudia tudia.. jeng jeng jeng.. baru pelok =P

      Delete
    9. kan.. eh ada la ritu kita siap laga laga pipi lagi =P

      Delete
    10. hahaahahha lalalalla.. lalallalala... laga laga pipi tuuuuu =P

      Delete
  9. Eh... Eh... Macam kenal rerupis tu... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rerupis dah balik Malaysiaaa dah SS..

      Delete
    2. di Msia org tak kenal un RERUPis tu

      Delete
    3. yeeee ke tak kenal ? skarang ni sebut aja rerupis tau daaa sapa =P

      Delete
    4. Nasib baik laa rerupis... Bukan rupiahhh... Ha Ha Ha...

      Delete
    5. ada org tu nk pegi Myanmar..ehh..betul ke

      Delete
    6. hehehe kalo rupiah kayoooo gak =D main juta jutaaa je semua..

      Delete
    7. Wahhh! Jay Emm nak gi yangon kaaa??? Nak ikottt!

      Delete
    8. huhuhu.. kalo SS n Akak JM buat trip sama2 haaavoc la weh..

      Delete
    9. SS tak leh gi travel dgn Jay Emm... Nanti tak leh pandang orang lain.... Asik pandang dia je... Keh Keh Keh...

      Delete
    10. hahaha parah ni !! tak jadi ye travelnya.. keje nak tatap mata je =P

      Delete
    11. kah kah kah..statement SS paling Win...takut nanti tekejut SS bila jumpa sis JM kan CT..indah kahbar dari rupa

      Delete
    12. hahaha over tau Akak JM.. padahal comel je.. saja nak merendah diri lebih ni..

      Delete
    13. Sebab Jay Emm comel laa SS tak leh... Nanti hati berdebar2... Kah Kah Kah....

      Delete
    14. hahahah waduh waduh.. den tak tanggung ni =P

      Delete
  10. singgah sini nak jemput join segmen saya :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  11. Yeaayhh! tersenarai disini :) Terima kasih CT..tahniah kaki-kaki komen yang lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaaay ahak ahak.. hahaha.. thanks Cik Mimie.. antara penyeri utama blog CT =)

      Delete
    2. Hehehe..Sama2 kita menyerikan rumah memasing ye..raya nak dekat..ekeke :)

      Delete
    3. hahaha lawak la Cik Mimie.. tukar langsir semua siap k =D

      Delete
    4. belum puasa lagi Cik Mimie..

      Delete
    5. hehehe bagus la Cik Mimie ni.. dia da prepare siap2 da Kak Eyda..
      nanti takyah terkejar2..

      Delete
  12. hahaha..akak still tak boleh chalen depa ni lagi..aduh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak apa.. still ada tempat dihatiku =)

      Delete
  13. nama xde dah. :(

    tahniah semua top commentators! hebak hebak la sume

    ReplyDelete
    Replies
    1. atototototo adik manish.. jangan bersedih hihi..
      masih ada ruang di hatiku ini untukmu.. haaaa gitu =D

      Delete
  14. Tahniah semua :)

    Sedih tak tercalon sebab susah sikit nak konsisten mcm dulu :'(

    Papepun ct jangan merajuk setahun dgn kite tau. Hehe. Lama kot x lepak sini :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaaai Budak.. CT pun sebenarnya tak berblogwalking dekat dua minggu dah..
      lari habis target pageview hari2 tapi tak apalah..

      kiteeee merajuk seminggu saja dalam setiap bulan boleh ? hehehe..

      Delete
    2. eh lama tak menyinggah blog Budak..

      Delete
    3. hehehe samalah.. blog semua orang CT xdan nak singgah.

      Delete
    4. Budak busy eh...kat fb pun tak nampak bayang!

      Delete
    5. itulah lama tak nampak budak..

      Delete
    6. hehehe kat FB tu kalo time mood ada memang memanjang pula up status

      Delete
  15. kak nam juara carta bulan april ye.. hehe.. tahniah buat semua.. kaki tinggalkan komen.. i wish i can hev connection internet yang lajuuuuuuuuuuuuu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mine is slow too.. kadang laju kadang lembab.. bayar harga sama je..
      nak kena TM ni ahahaha.. pukul 4 5 pagi laju tapi orang nak tido..

      tah pape.. but still.. x masuk carta pun tetap dihati =D

      Delete
    2. Sambil tido pon mengkomen... Memang laa slow... Keh Keh Keh....

      Delete
    3. haaaaip SS haaaip.. itu cerita lama hakhak..

      Delete
    4. SS bukan kaki komen... SS kaki KOMAIN... He He He...

      Delete
    5. hehehe komain lagi ok dari komen krik krik.. pening nak layan weh !!

      Delete
  16. nama kak wana tak ada untuk bulan april..maaf akak bulan ni agak sibuk sikit..insyaallah bila ada lapang akak akan jenguk ct k..

    apapun tahniah buat kawan2 semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa itew nak maaaajuk dah ni muahahaha.. bizi apeee tu Kak Wana ? takpe takpe.. CT pun sendu saja blogwalking.. tak dapat jenguk kawan2 jugak..

      thank you sudi singgah =)

      Delete
  17. dua tiga kerat je blog sy kenal kat atas tu.. maklumlah, skala perblogan masih dalam skala kecil. eh.. hehe..
    tahniah cik siti! hope you will gain more readers & commentators in future! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak apa.. luaskan kuasamu.. gitu =D thank you ye..
      sudi singgah sini.. semua CT sayang..

      Delete
    2. luaskan jajahan empayar segera, gee :)

      Delete
    3. kurang masa, kurang cekap & banyak komitmen cik farrah.. huhu

      Delete
    4. hehehe tak apa Lion.. kawan yang ada kita jaga =)

      Delete
  18. HAHA.. RERUPIS.. Juara baru ke kak nam..selama ni kalah ngan rerupis erk.. hehe..
    sangkut jgk nama I kat situ.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. Kak Nam mengungguli carta laaa Suida..
      kakak rerupis kita pi balik kampung.. hehehe.. adaaa nama Suida =D

      Delete
    2. SS dah nak print hantar buat frame letak kat dinding umah dah nih... keh keh keh...

      Delete
    3. amboooi gitu sekali.. hihi..

      Delete
    4. Pencapaian Kak Nam harus dibanggakan! Ha Ha Ha...

      Delete
    5. hehehe.. yeah !! harus dibnggakan.. mari kekalkan takhta hakhak..

      Delete
  19. Tahniah buat semua pemenang..hehehe

    ReplyDelete
  20. alaa tak termasuk dalam senarai.. nampak betul busy bulan lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa ayukkk ayuukkk.. mana Kak Eyda menghilangkan diri ?
      sob sob.. xpe laaaa.. dapat duduk dalam hati CT jugak =D

      Delete
    2. hehehe sukanya dapat duduk kat hati CT..

      Delete
    3. hehehe hati CT untuk semua.. mari mari duduk
      dalam carta hati..

      Delete
    4. yeay akak berjaya duduk dalam carta hati CT.. :D

      Delete
    5. hihi.. semua yng pernah singgah ada tempat dihatiku ^^

      Delete
    6. sukanya.. hati siap berbunga2 lagi.. hehehe..

      Delete
    7. hehehe.. haruslah Kak Eyda.. kena hargai semua yang datang singgah =)

      Delete
  21. tak de dalam senarai..

    terima kasih..

    ekekkek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dalam senarai kekasih hati ada =D

      Delete
  22. Tahniah kpd semua yg tersenarai ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Kak Sue sudi selalu singgah =)

      Delete
  23. adehhh...xdak dlm senarai :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam senarai kekasih haaaati ada hehehe..

      Delete
  24. Tahniah kepada pemenang
    Tahniah juga kepada siti yang sentiasa menghargai pembaca/peminat2 : )
    Rindu kat blog nie lama tak jenguk ke sini : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Kak Miesha.. sibuk eeeh xde masa jalan2.. samalah kak..
      CT xde masa nak blogwalking lagi.. dapat reply komen je dulu..

      Delete
  25. Assalam CT,
    sob3
    takdak dalam senara lagik
    sob3 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuuuwa.. knapee tak masuk carta ni kak ? nanes titeeee tau..

      Delete
  26. ohh kakak Macho mengungguli carta nampaknya.. hehehe..

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. thank you to Anies too.. rajin singgah sini =D

      Delete
  28. ni pun relegation zone..cmane nak tumpaskan kak JM ngan kak Nam ni..tak payah tido la nampaknya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ranking akak memang lawak =P
      cukup makan punya kedudukan..

      Delete
    2. Ni kalau ikut prestasi peksa kat sekolah, Sal dah kena turun kelas hahahaha

      Delete
    3. hehehe tapi sebab budi bicara cikgu.. Kak Sal kekal hehehe..

      Delete
  29. untk bulan dh xda senarai nama saya.. hihi sbb jarang bertendang kesini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la.. jarang namamu menjelma bulan ni..
      da nak abes kerja da kan ? marilaa selalu singgah =D

      Delete
    2. Bertendang katanya.. he he he...

      Delete
    3. hihi layan sajaaaa si ZF ni.. banyak tngk kontena tu yang jadi bertendang tu =P

      Delete
  30. eh, eh..ada nama kita la
    yahoooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3.. lama dah akak tak mai jenguk itew..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...