Friday, 3 April 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS MAC '15

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS MAC '15


April dah !! April dah mari !!

Ramai mula mengeluh sana sini. Aku belum betul-betul rasa terkesan lagi sebab dah tiga hari tak keluar rumah. Sabar. Ada hikmah setiap sesuatu yang terjadi. Walaupun perit orang kata kena telan juga. Pahit pun kena lalui. Kita tak ada pilihan lain. 

Entri cliche setiap awal bulan. Korang pun mesti buat kan ? Jangan tak mengaku pula. Semua orang mesti buat entri penghargaan kepada peminat-peminat blog masing-masing. Cewah peminat. Ada yang muntah pula nanti. Sesekali tu mohon kasi chance aku nak berlagak diva sikit. 

I should be thankful to everyone yang sudi singgah di blog picisan aku ni. Blog tak seberapa lepas tu share pula cerita panjang berjela. Mujurlah ada korang semua yang sudi memeriahkan blog aku. Kalaulah tak ada korang semua mesti sunyi sepi. Aku tujukan untuk semua !! SEMUA !! 

Yang datang singgah walaupun tak tinggal komen. Yang jadi silent readers. Yang hanya scroll tengok tajuk saja. Tak kira dalam apa bentuk keadaan sekalipun aku nak ucapkan thank you so much. You guys made my day.

Tapi dalam ramai-ramai yang datang singgah, ada 10 insan yang memang aku sayang. Yang lain tu sayang juga tapi ni sayang tahap sayang ketat-ketat. Those yang berjaya menempatkan diri dalam carta Top Commentators aku setiap bulan. 

Terharu tau !! Entries tak seberapa tapi always meriah dengan kehadiran mereka semua. Siapa lagi ? Masing-masing bukan calang-calang punya bloggers. Sebut saja mesti kenal. 


Amy J | Kak Aisyah | Kak Wana | Suida | Kak Sal |

Nama-nama gempak yang tak pernah lupa nak datang berkunjung ke blog aku. Always datang dengan bom tangan ciptaan masing-masing nak attack blog aku dengan komen-komen. Sporting dan cool habis. Korang kalau belum berkenalan dengan these people mohon pergi terjah blog mereka. Memang tak akan kecewa. Korang tunggu sajalah bila mereka ni semua datang singgah. Semput jadinya hihihi. That is the best part. Blog tak sunyi dan always meriah.

Ada nama yang baru first time menjelma dalam carta. 

Ada yang memang kekal di atas tak pernah turun. Jeling Akak JM, SS dan Kak Farrah. 

Ada yang dari bulan Januari berjaya menempatkan diri.

Ada yang terkeluar carta. Jeling ZF sebab tengah sibuk dengan kontena.

Semualah !! Aku sangat appreciate kehadiran korang semua. Every single one of you. Semoga friendship kita di dunia blogging semakin erat. Gituuuu..


Yes. You.

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

69 comments:

  1. Alaaaa...nama akak lom dlm senarai....biasa la dik...sekejap je tu lama2 nanti ok ...tp mmg dh terasa sgt2 dh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak pe Kak Suria., tersenarai dalam hati.. gituuu..
      sweet tak sweet tak.. hihi..

      Delete
  2. Terharu sangat terima penghargaan ni..sayang kat ct ketat2 juga..muahh..muahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe penghargaan biasa saja.. thank you sudi singgan =)
      eeeh maluu kitee hahaha..

      Delete
  3. Tahniah buat kengkawan yang lain juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang pun sama rajin macam Kak Wana =)

      Delete
  4. peerggh, sampai beratus komen sebulan.. tunggulah line i lajuuu sikit hari lagi, terjah enty ct sampai lebam..
    tahniah buat mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah itulah.. entry ada berapa saja.. tapi meriah la blog CT macam ni..
      haaa cepat cepat Shad.. bom..

      Delete
    2. dah datang dah nii... hehehe... tapi tak mampu la nak baling bom macam kak JM, Sis SS and K.Farah.. meriah sungguh depa buat tempat komen mcm tempat chating.. ehheeh

      Delete
    3. eeeeh.. setiap kunjungan dihargai.. cari masa yang sesuai saja nak balas kunjungan..
      thank you Shad ^^

      Delete
  5. Tahniah kepada mereka yang tersenarai :-)

    ReplyDelete
  6. tak masuk list kali ni.. hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana x masuk dalam list ni nani? selalunya berjaya dapat top 10. hahaha

      Delete
    2. Nani bizi skarang ni.. siapalah akak ni Amy hahahaha..
      ayat sendu..

      Delete
  7. wah best nyer...Adakah this month milik kite..nanti kan 1 Mei 2015..hahahha
    Melebeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa apa lagi ? teruskan usaha anda hehehe..

      Delete
  8. alaa xtersenarai..hukhuk...sedihnyee.. kak siti gojes syg kite x??:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu sayang le.. mana boleh tak sayang =)

      Delete
  9. kak JM msti WIN kan...kt mana2 pon msti ada nama kak jm makin fofular la dia ;)

    ReplyDelete
  10. ish..ish..sangkut jugak nama suida tu kat sini..
    (jeling Jay Emm ketat-ketat)..hahahaaa
    i lah tu baru berjaya menempatkan diri..hahahaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tahniah Suida.. rajin-rajin la datang singgah ahahaha..

      Delete
  11. CT wat apa terperuk dlm rumah tu..rajuk apa lagi.hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha terperuk laa hai tak da kawan nak keluar..
      mai jalan sini Suida hahaha..

      Delete
  12. aha..semua sis JM kenal terutama budak No 2 tu..tuhh..nampak x tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itu katanya cinta hati Akak JM..

      Delete
  13. apa bukti sayang ketat-ketak tu..x rasa apa-apa pun..lain lah kalau dapat flying kiss ke ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flying kiss siap... nak tumpang boleh

      Delete
    2. ooops.. nanti jumpa iols buktikan..
      itew kasi flying kiss dapat dak ? tangkap cepat..

      Delete
  14. sis JM tu sentiasa dalam CARTA? budak tu mmg dh x de keje..asyik menghadap blog je hari-hari...sanggup tak makan..lapar pun x pe janji boleh baca blog..penyakit tul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penyakit xboleh tido ke sis JM

      Delete
    2. hehehe penyakit nak hadap blog memanjang.. bagus la gitu kak.. ceria meriah blog kami bila akak datang attack =)

      Delete
  15. ala..CT..ada masa boleh lah singgah..meriahkan blog..kalau kita x support each other siapa lagi...barulah ujud kemesraan di alam maya kan...

    maybe bula n4 ni sis JM beri change kepada org lain utk berada di tahta no 1 tu..beri peluang kepada my CAYUNK "SS" ahaha cayunk lah sgt kan...HH dgr ni mesti merajuk..tak de lagi adegan gosok tapak tangan sbb sejuk..argghh..ROMANTIK nya..i jelezz u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kalo tak da masa pun kena ada masa datang sini jugak.. kena kena waaajib =D

      hahaha dedua kaki bom.. dedua itew sayang.. itew sayang semua..
      rebut lah SS tu ngan HH and Suida..

      Delete
  16. tak sangka akak tersenarai..hehe.terharu lah dengan entry CT nih..memang ni entry cliche', tapi memang tu lah realitinya..setiap follower dan pembaca adalah berharga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa lama da tau Kak Sal tak masuk carta.. akhirnya masuk kembali..
      yeeeahaaaah.. memang pun. simple appreciation untuk kawan-kawan..

      Delete
  17. i am the awesome ~ lalaalal .

    hm yaya tak dapat nak menandingi depa yg rajin komen ngomen ni ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes !! everyone who read that is osem =D
      takpe Yaya.. still dalam hatiku..

      Delete
  18. Tahniah semua pengebom yang terhebat :)

    ReplyDelete
  19. Bulam ni akak nak try masuk senarai jugak. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dun worry.. CT tak lupa haih..
      kekadang saja lambat menjenguk =)

      Delete
  20. Scha pun banyak terlepas. nnti nak catch up balik ahh! hahaha.

    Jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaa itew sedih Scha jarang datang.. hihi..
      tapi memasing bizi nak buat cem mano =D

      Delete
  21. Kak Ros takde... merajukla macam ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe CT la yang kena mrajuk. hihi..

      Delete
  22. Assalamualaikum Ct. maaf lama tak jalan-jalan sini. bukan sini je sebenarnya. banyak 'rumah' yang Kak Ros tak jalan-jalan. hihihi.. tak aktif pulak bulan Mac.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi takpe Kak Ros.. CT faham sangat.. ni pun tengok la brapa haribulan baru dapat nak reply semua komen2.. nanti kita terjah2 k.. dun worry =)

      Delete
  23. Assalam CT,
    waaaaaaaaaaaaaa
    iols tersipuk2 malu he3
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha haaaa tudia tudia.. orang penang mari dah =)

      Delete
  24. semua tu kaki bw ... perghhh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaan.. memang tahap rajin tu tinggi sungguh =D

      Delete
  25. Tahniah buat semua yg rajin komen..kak lya tarak adoo huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaaaa Kak Lya hahaha mrajuk la cem ni.. hahaha..
      tapi takpe.. dalam hati sentiasa ada..

      Delete
  26. yeahhhhhh.. x sangka x aktif bulan lepas pun boleh dapat top. hahahahhaha.. tahniah semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ye laaa Amy terjah akak ritu sampai berapa komen skali singgah..
      haaa terus masuk dalam carta hahaha..

      Delete
  27. WAhhh ada nama kak ekin la... ct pun top comment di blog kak ekin... terima kasih ct di atas perhargaan ni... sayang ct ketat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik.. cayang akak ketat gak.. hahaha.. lama tak pi sana.. nantikan kemunculan ku..

      Delete
  28. Ala, nama kita xde dekat sini..sobs T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sobs.. sobs. itew nak sobs jugak lah..

      Delete
  29. wahhh nak jugakkk nak jugakk, tapi belum berkesempatan... T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe marilah terjah blog ni selalu Wardah..
      jangan malu jangan segan aaahak =)

      Delete
  30. tahniah buat semua pengomen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe lepas ni bleh tngok nama awak lak miahaha..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...