Friday, 6 March 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS FEB '15

PENGHARGAAN BUAT RAKAN BLOGGER | TOP COMMENTATORS FEB '15


TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS FEB '15. Selamat datang Mac. Berlalu pergi sudah bulan Februari yang sekejap itu. Pejam celik dah masuk bulan baru. Rasa macam pantas sungguh masa pergi meninggalkan kita. Semoga semua kawan-kawan sihat. Sekarang musim panas jadi jangan lupa minum air masak banyak-banyak. Keep yourself hydrated okay. Kurangkan aktiviti luar rumah waktu matahari mencanak atas kepala. Rutin normal setiap awal bulan. Kenalah kongsi kawan-kawan top commentators yang sudi bertandang di blog kusam ni sepanjang bulan Februari. Walaupun aku tak sempat nak blogwalking secara konsisten tapi mereka ini masih sudi tinggalkan jejak. Maaf kawan-kawan. Insyallah sooner or later pasti bertandang kembali ke rumah korang semua. Rasanya korang semua pun dah faham sangat dengan keadaan blog aku yang sedikit tunggang terbalik atas beberapa faktor kesilapan teknikal.


Budak | SalbiahM | Amy J | Ros_Reeza | Anizz Annisa |

Inilah sepuluh nama yang seringkali meluangkan masa menjenguk blog aku tanpa jemu. Walaupun entri sayup blog suram still datang juga tinggalkan komen memeriahkan. Thank you so much. Tak ada apa nak kasi just appreciation terima kasih yang tak terhingga. Moga-moga persahabatan kita berkekalan walaupun kita tak pernah bersua muka. Maaflah kalau ada terlambat datang menjenguk. Insyallah nak belajar jadi lebih konsisten jadi jangan merajuk okay. Mohon kawan-kawan yang lain terjah mereka ini. Mesti tak sunyi blog korang lepas ni sebab semuanya kaki bombing sana sini.


Thank you so much. You guys are all the best.

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

151 comments:

  1. Seperti biasa... Jerry Menes juara carta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe SS pun apa kurangnya.. memang berbakul2 tinggal komen..

      Delete
    2. si JM gila kuasa rasanya lah...

      Delete
    3. hihi takpe takpe gila kuasa kat sini..
      meriah blog CT tau =D

      Delete
    4. bagilah laluan kat saya sama...tak kesian ka tak termasuk carta ni...dah-dah semua gi bercuti huhu

      Delete
    5. ahahaha Arz komen ni kelakar ahaha..
      aaa pi pi semua mohon p bercuti ehehe..

      Delete
    6. jgn tak tahu aRz ..dalam bercuti pun "Jari Manis" tetap menari atas keyboard tau..so sila meraung hahahaha

      Delete
    7. hebat mu Akak JM.. hihi.. share sikit tips2 mengomen..

      Delete
  2. tidak berjaya bulan lepas. bulan ini saya cuba lagi. Semua rajin-rajin terutama Jari Hantu opsss Sis Jari Manis.

    Hai sis JM :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. jangan give up Arz.. marilah selalu menjenguk rumah CT ni..
      insyallah CT singgah jenguk balik bom bom sana..

      Delete
    2. good luck abang Arz. hahaha.. saya pun nak try jadi top 3 la kalau boleh... chaiyok!

      Delete
    3. hahaha itu lah yeee sebabnya tinggal komen bakul2 kat akak ehehe..

      Delete
    4. ahahahahah..tahu takut ye aRz..so g main jauh2 hihihi

      Delete
    5. Saya pun tak berjaya..harap bulan ni tersenarai la..hehe

      Delete
    6. Clap clap clap utk semangat juang tinggi milik aRz :)

      Delete
    7. hehehe.. awat nye la uols semua nak tersenarai ni.. kagum tol iols..

      Delete
  3. BIla ada sis JM pasti ada Ah Kak SS dan ZF

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah pakej diorang bertiga tu.. mesti ada punya..

      Delete
    2. diorang memang rajin mengomen di blog orang dan di komen2 orang. nak tiru jugalah. hahahhahahaha

      Delete
    3. hihi betul tu Amy.. kita kena ikut jejak langkah diorang..
      rajin benar hehehe..

      Delete
    4. What u give u get back heee

      Delete
    5. wowww itu prinsipnyaaa hehehe.. tapi ade je kat certain blog
      i give i dont get back anything.. sob sob.. syukur ada uols2 semua
      memeriahkan blog CT.. nah *flying kiss*

      Delete
    6. ketiga-tiga pakar serang hendap di blog

      Delete
    7. hehehe pastu sekali cek tudiaaaa..
      kena boom dah =D

      Delete
  4. Replies
    1. ahahaha awatnya sedih kak oi..

      Delete
    2. awat dia nangis...CT tengah seronok tu

      Delete
    3. tu laaa cek heran gak ni.. awat akak ni nangis..

      Delete
    4. maybe dia x dapat masuk CARTA

      Delete
    5. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
      tu la pasai
      sob3
      takdak dalam carta
      sob3
      sob3
      sob3

      Delete
    6. miahahaha kena rajin mai jenguk la kalo gitu =D

      Delete
  5. Replies
    1. eheheh CM pun sama saja.. rajin jugak nyinggah..

      Delete
    2. Cik Mimie : mana de kaki lah...Jari Mengomen a.k.a JM hihhihi

      Delete
    3. Hehehe..InsyaAllah, kalau ada masa memang akan singgah kat sini :)

      Delete
    4. hehehe jari kaki jari tangan.. kaki tangan..
      tu yang laaaaju tu ehehehe.. pantas..

      Delete
    5. sapa komen guna kaki angkat tangan.... ngeee :p

      Delete
    6. angkat dua dua kaki.. ehehek..

      Delete
    7. tak komen guna kaki..sebab kaki busuk!!!

      Delete
    8. so sis guna Jari Manis jewww

      Delete
    9. kena kongsi tips lah Akak JM..
      tips mengomen secara pukal =D

      Delete
  6. tahniah kepada mereka.. majorinya memang Eyda kenal sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. diorang ni memang kaki komen eehehe..

      Delete
    2. kalau Eyda x kenal sis JM....siap!..merajuk nanti

      Delete
    3. jari yang rajin menaip komen.. hehehe..

      Delete
    4. hehehe senang citer semua yang datang singgah sini
      memang rajin menaip =P

      Delete
  7. akakkkkk tengkiuuu..hihi... wahh kak JM memang maniss... *ayat puji* hahahah.... akak...anis belum blogwalking hbis kat blog akak..huhu.. nanti i bommmm you :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh akak le kena cakap thank you sebab Anis selalu datang singgah sini =)
      tanpa Anis dan kawan-kawan lain ingat meriah ke blog akak ni ? hehehe..

      Delete
    2. Hai Anis : semanis gula merah ke

      Delete
    3. untung sis JM takyah beli gula....celup ja jari hehe

      Delete
  8. Replies
    1. terjah terjah !! jangan tak terjah hehehe..

      Delete
    2. Inani : meh la..meh la..meh laaaa

      Delete
  9. eh, ada nama kak wana di situ...hehe..tq ct..kalau bukan kita yang meriahkan dunia blogging..siapa lagi kan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thank you too Kak Wana always datang singgah sini =)

      Delete
    2. Tanpa Wana dan CT..blog sis JM sepi!

      Delete
    3. ehehe samalah tanpa Akak JM blog ni pun sepi =)

      Delete
  10. tahniah juga buat kengkawan yang lain..dorang ni memang jari jemari yang rajin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe memang jari jari diorang pelik bin ajaib.. macam mana tinggal komen pun
      tataulah ehehe.. kita kena blajar dari diorang =)

      Delete
    2. taniah untuk kak Wana gak ^^,

      Delete
    3. hihi alaaa uols semua pun rajin2lah..
      ada dalam hati ni haaa =)

      Delete
    4. rajin2 lah ketuk keyboard even time melabur

      Delete
    5. ahahaha jangan terdrop sudaaah dalam bowl.. ampun tak berguna dah time tu =D

      Delete
    6. patutlah tu rahsia sis JM hahaha

      Delete
    7. aaargh kantoi sudah.. ahaha.. jadi semua yang nak ikut
      jejak mohon gantung tepon supaya tak jatuh..

      Delete
    8. nasib baik time tido x ketuk keyboard tu..jika tak marah keyboard tu sbb x sempat rehat..hari2 perlu keje

      Delete
    9. amboooi Akak JM ni dah belajar dari SS ni ahaha.. takde time tidooo keyboard pun rehat ahaha..

      Delete
  11. Replies
    1. hihi baiklah uncle =) same goes to you..

      Delete
  12. Replies
    1. hihi thank you Cik Siti rajin jenguk rumah CT jugak =D

      Delete
  13. PERGHHH.... Banyaknya tinggalkan komen.. dasyatnya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? diorang pakai enjin turbo.. tak tau nak kejar cem mana..
      kena suruh diorang buat tips blogwalking hihi..

      Delete
    2. kak CT pun bukan rajin je turbo2 kat blog orang ni. hehehhe

      Delete
    3. eh akak enjin wap air aje Amy ooi.. belum enjin turbo..
      tu pun enjin slalu semput =P

      Delete
    4. hehehehhee... enjin wap air? x pernah dengar lak... tapi macam best juga je... hahahhahahaha... saya pun enjin semput haritu. ni baru tambah balik.. :P

      Delete
    5. aceceh Akak JM pura-pura dak mengerti =P

      adus Amy ahaha.. enjin wap stim enjin kuno lah. tho laju lah jugak tapi
      xleh la lawan enjin turbo..

      Delete
  14. 3 teratas ni mmg awesome.. hai cik siti.. salam jumaat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi memang dioranglah monopoly chart..
      mana mana pakej yang bertiga tu ehehe..

      Delete
    2. kalau macam ni memang x mampulah nak jadi top 3. sobs

      Delete
    3. hihi alaaa top ten okaylah tu.. nak kejar diorang
      akak sendiri tak mampu Amy oooi..

      Delete
    4. Syida : jgn puji lebih2..byk kain dh x muat nih huhuhu

      Delete
  15. Replies
    1. hihi thank you Kak Sue pun rajin singgah sini =)

      Delete
    2. Sorry Sue lama x ziarah sana...tunggu!

      Delete
    3. siap sediaaa Kak Sue.. siap seeedia nak kena serang hehehe..

      Delete
  16. Assalam CT,
    iols tag uols :P

    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wedding anniversary giveaway ? alamak.. CT kawen dok lagi ni..
      acaner tu.. hihi.. nanti CT tengok okay..

      Delete
  17. mula2 nak komen....rumah baru cantik dan suwitttt!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tersipu sipu malu kiteee tau ada orang puji rumah kiteee cantik =D

      Delete
    2. ha'a, betul tu kak JM. saya masuk je, eh, blog kak CT ni lawalah... manis je tengok... background pun lawa. kena dengan kaler plain pink ni. ^^

      Delete
    3. disebalik rumah baru ni ada sejarah yang tersendiri..
      syukur ada orang nak layan akak tau betulkan blog ni.. hihihi..

      Delete
  18. eh..ehh...siapa JM tu? komen sebulan sampai 75 komen..dia tu x de keje lan ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi siapalah dia tu eh eh.. Akak JM gojes skali komen memang tudia..
      macam mercun lajunya =D

      Delete
    2. K.JM memang mantop..
      Bagi 1 tepukan gemuruh..

      Delete
    3. anugerah pengomen tegaaar blog CT
      tunggu nanti nak buat award..

      Delete
    4. ahahahaha....budak JM tu kalau dia x leh BOM blog orang boleh sawan!!

      Delete
    5. ahaha sila sila mai boom..
      iols sentiasa menanti =D

      Delete
  19. sama-sama...terselit gak nama akak di situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah.. thank you Akak JM.. always datang singgah tanpa jemu =)

      Delete
    2. nama kak JM macam dah terpaku terpahat tergam dekat setiap blog orang. hahaha.. xboleh nak tanggal dah. >.<

      Delete
    3. hihi kalau nama Akak JM tak ada mesti something wrong la tu..
      tak boleh tak boleh.. kena always ada dalam chart okay =)

      Delete
    4. hahahha. betul! mesti kak JM busy sangat sangat sangat kalau xde nama dalam chart..

      Delete
    5. hihi Amy pulak bakal kena attack =P

      Delete
  20. so lepas ni boleh lah singgah di rumah kawan2 lain dengan senang hati heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berhasrat nak blogwalking sakan.. tapi kekadang tu terbabas..
      ngantok lah tengok utube lah.. jadi lambat =P

      Delete
    2. Akak pun sekarang lebih mengantuk.
      Badan dah tua2 ni cepat je penatnye..

      Delete
    3. ngantok sebab blogwalking pagi-pagi..
      nak bace entry memang kekadang sembah keyboard ehehe..

      Delete
    4. CT pakar mengomen dalam tido heee

      Delete
    5. ahahhaa.. habislaaa lekat dah nickname baru =P

      Delete
  21. Nama kak Ros dah di hujung-hujung.. Hampir tergelincir.. Opssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi dont worry.. dalam hati ada lagi banyak tempat kosong =)

      Delete
  22. Terima kasih juga buat Ct yg sudi hadir di blog Kak Ros ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sebab Kak Ros rajin singgah.. thank you thank you =)

      Delete
  23. Huhu nama akak dah lenyap.
    Memang x sompek BW sejak dok rumah sendiri ni :( Soli manyak2 sama Ct lo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak apa dalam hati still ada =D biasalah tu kadang2 sibuk..
      CT pun lama tak menjenguk akak.. nanti kita bom bom okay..

      Delete
  24. Replies
    1. memang semuanya rajin2.. hehehe thanks Sally pun rajin juga singgah =)

      Delete
    2. Kak Shikin skali singgah tudia..
      semput hihi..

      Delete
  25. Replies
    1. hehehe thanks untuk Akak JM yang tak jemu jemu singgah sini =)

      Delete
  26. alor, nama Cik Mimie tak sangkut kat sini lor..papepun tahniah buat semua kaki komen tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe CM ada dalam hati jangan risau =)

      Delete
  27. Replies
    1. hehehe semua memang rajin2.. diri sendiri tak terkejar diorang ni =)

      Delete
  28. x sangka nama saya ada. hahahahhahahha... dengan duk berceloteh busy busy.. sampai buat orang bosan agaknya. tapi akhirnya dapat jugaaaaa blogwalking!!

    teringin nak jadi top 3 tapi macam xde harapan je... sobs... dari dulu memang sentiasa di peringkat average T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi yahuuu dapat blogwalking eh.. akak pun dok kejar kawan2 jugak ni..
      nak pi visit those yang mai jenguk akak.. dahla kawan2 kat dashboard habis ilang..
      kena cari balik hehe..

      alaaa still top ten maa =)

      Delete
  29. wahhh rajinnye meke2 ni datang komen2. Wardah tak de masa lagi nak BW macam selalu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun tenggelam timbul jugak.. tapi diorang ni memang rajin singgah =)

      Delete
  30. Tahniah pada semua yang tersenarai...semua memang kaki tangan komen..hehehh..ohsem gitu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang semua kaki komen.. tengok jumlah komen pun da tau.. ehehe skali komen tudia jenuh nak reply..

      Delete
  31. baru terjah tgk.. teruknya saya huhuhu

    ReplyDelete
  32. TOP RATU MENJUARAI TAHTA HIHIHI TAHNIAH BUAT MEREKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe tak lain dan tak bukan.. siapakah ratu itu ehehehe..

      Delete
  33. Tahniah semua. Memang rajin la diaorang semua ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe akak pun apa kurangnya.. tudia skali datang serbu.. semput CT nak kejar balik..

      Delete
  34. tahniah semua...
    akak juga yang tenggelam timbul..
    tq ct singgah blog akak ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenggelam timbul xpe gak kak.. ada gak timbolnya hehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...