SITI.YANG.MENAIP: October 2014

HIDANGAN ITALI PIZZA DAN SPAGHETTI DI PASTAMANIA GATEWAY KLIA2

Aku memang sangat suka hidangan Itali especially Pizza dan Spaghetti. Tak adalah selalu makan tapi antara hidangan favourite. Siapa akan tolak sepinggan Spaghetti dengan sos yang marvelous dan pizza yang penuh cheese as toppings ? Kali ini aku nak kongsikan dengan korang satu tempat makan di Gateway KLIA2 yang menyediakan hidangan Itali yang sedap. Sambil tunggu nak check-in bag atau depart, bolehlah singgah makan sekejap di Pastamania. Asalnya adalah food chain dari Singapore dan baru saja dibuka di Level 2, Gateway KLIA2. Yang kedua dibuka di Pavillion. Deco kedai sangat cantik, rasa macam di Itali. Very colourful. Hidangan pula macam-macam ada. Dari snack ringan hinggalah ke hidangan berat, semua ada. I went there to dine twice. Sekali dengan MamiShurie masa kami nak ke Kuching dan kali kedua dengan Momon masa nak ke Langkawi. Jadi in this entry, aku nak kongsikan gambar-gambar hidangan yang dah kami cuba.






MENU-MENU YANG SEDAP DAN HARGA HIDANGAN DI PASTAMANIA

Harga bagi aku standard kedai yang jual hidangan macam ni.. But the food tak adalah mahal sangat plus portion besar. Harga mampu milik. Kami makan kongsi takut tak habis. Menu sangat menarik rambang mata nak buat pilihan nak makan yang mana. Macam-macam sangat..

















Memang tergoda dengan menu-menu yang ada. Gambar makanan yang recommended pun besar-besar jadi memang jelaslah kalau nak buat rujukan. Memang awesome sebab aku memang suka tengok menu menu restoran yang cantik-cantik. Susunan gambar pun tidaklah terlalu memeningkan. Hidangan semua sedap-sedap kami berpuas hati. Makan licin pinggan kira memang sedap sungguhlah. Jadi kalau korang berada di Gateway KLIA2 dan sampai awal tak tahu nak pergi mana melepak, bolehlah ke Pastamania. Boleh makan spaghetti sambil tunggu nak fly. Happy eating !!

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.