Saturday, 29 January 2011

SITI YANG MENAIP

SITI YANG MENAIP


SITI YANG MENAIP | SELAMAT DATANG. Welcome to my blog - Siti Yang Menaip. Sedikit janggal untuk memulakan penulisan. Aku masih rasa serba serbi tidak kena dalam menyusun ayat-ayat. Baiklah. Kena mulakan juga kalau tidak sampai bila-bila pun tidak kemana. Hobi untuk berblogging sudah ada untuk sekian lama. Antara hobi yang tidak pernah membosankan. Aku suka membaca cerita-cerita bloggers lain dan sedikit sebanyak telah mempengaruhi minat aku untuk mencipta blog sebagai salah satu medium untuk aku bersosial.

I love travelling. I love food. Aku bukan traveller tegar. Basically blog ini akan dipenuhi dengan my experiences and apa yang aku buat. Blog kan macam mini diary so aku pun nak share jugalah events dalam hidup aku. Aku suka shopping dan kadangkala sangat boros dalam berbelanja *sigh* Mungkin blog ni juga akan dipenuhi entries mengarut yang entah apa-apa sebab aku suka merapu merepek meraban. Korang abaikan sajalah part mana yang tak berapa gemar.

Feel free untuk tinggalkan komen. Aku sangat appreciate. At least aku tahu ada juga yang sudi membaca. Tegur salah silap. Insyallah aku boleh terima. Saling membaiki kelemahan masing-masing. Saling membetulkan. Aku tak kisah aku jenis yang open minded jadi aku terima kalau ditegur. Kadang-kadang kita tulis ikut sedap hati kita saja. Tak sedar.

Thank you sebab sudi drop by. Mohon tunjuk ajar dari sifu bloggers luar sana. Mohon perturunkan ilmu kepada aku serba sedikit. Ciput saja ilmu yang aku ada nak compare dengan orang lain. Akan aku lakukan yang terbaik. Fighting..


Selamat berkenalan di dunia maya. Semoga persahabatan kita semua kekal diantara satu sama lain dan bertambah erat.

"Doing well with blogging is not about writing one key post..
It is about performing day after day and helping a few people at a time.." - Aaron Wall

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

20 comments:

  1. hyee akak.. salam kenal..hahha.. panjang jugak introduction..hihi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi rajinnye dia bace entry entry lama..
      rindu akak ke :P

      Delete
  2. terima kasih sbb sudi jenguk blog scha. muah sikit! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi most welcome darling..
      Scha pun rajin menjenguk kat sini.. thank u too =D

      Delete
  3. semangat scha baca entry 2013 -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. CT ada edit skit2 ni tu yang google share otometik..
      malu kite tau awak bace entry first hihi..

      Delete
  4. sis. :) what happened to all blog posts? T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. huaaaaa adik manish.. panjang ceritanya..
      pelan-pelan ni akak dok susun atur balik.. stress T.T

      Delete
    2. ahaaa, ni sebab tukar account Gmail ye untuk blog. :) take your time okay sis :) insyAllah buat slow2 dan the results will be awesome like the blog you used to have :D

      Delete
    3. a ah.. gatai pi tukar sana sni. but at one point akak lega dah tukar email tho i need to correct macam-macam. sebab email tu formal. jadi i created a new one untuk blog saja.

      thank you Hanis.. kasi akak aura positive tu sket =D

      Delete
  5. ct...awat tinggal sikit dah entrynya..
    layout baru sgt sweet..suka2

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar semua hilang Kak Sofu.. CT kena draft kan balik kalau nak simpan entri2 lama..
      sebab tu kena publish balik entri2 tu semua T.T padah tukar email account huwaaaa..

      Delete
  6. wajah baru blog ct ni makin cantik..kak wana suka dengan header tu..comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu Fhatin Amelia tolong buatkan balik..
      pi ngadu kat dia.. kan.. ehehe pandai budak tu =D

      Delete
  7. sitiiiiii. header baru cantik. suka nengok. pink pink gituuuu :D errr macam mana boleh hilang semua gambar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat account google baru tapi lupa nak keep data.. so time delete tu tak tick part data makanya semua lesap and entry jadi draft.. kalau entry lesap jugak quit blogging ahaha..

      Delete
  8. Salam ukhwah CT...nak tinggal jejak kat entri mukaddimah,sweet blog ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tu laaa memang rare.. hehehe.. salam ukhwah =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...